A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

WirelessOostakker.be gratis internet
WirelessOostakker.be

WirelessOostakker sponsors

Het uitbouwen van een draadloos netwerk kost handenvol geld. Wie betaald dit? wij. Voor ons, de oprichters, is dit een uit de hand gelopen hobby waarin wij graag investeren, wij denken om trots te mogen zijn op onze hobby. Hoewel wij het netwerk en de groei ervan technisch onder controle hebben, is dit anders met de kosten die hiermee gepaard gaan. Tegelijk hebben lokale zelfstandige ondernemers begrepen dat wij een bijzonder nuttig werktuig voor publiciteit creeerden. Overtuigd van de leuze "eendracht maakt macht" creeerden wij de mogelijkheid tot een synergetisch effect van gebundelde krachten. Lokale ondernemers worden bereid gevonden ons te sponsoren en hierdoor meer klanten naar hun zaak te leiden. Hoe gebeurt dit? In ruil voor hun financiele inbreng wordt hun logo en de website vermeld op onze website.

WirelessOostakker sponsoren
Het effect van samenwerking

De combinatie van wirelessoostakker.be en de financiele inbreng van de lokale zelfstandige zorg voor:

1- Kansarme mensen: hun kinderen die nog studeren kunnen nu gratis opzoekingswerk op het internet verrichten. Dit komt hun opleiding en, op termijn, de samenleving ten goede.

2- Gepensioneerden: kunnen ook genieten van de digitale wereld.

3- Jeugdbewegingen: Jongeren communiceren vooral over netwerken (Facebook, Netlog, ...) met onze hulp kunnen ze nu direct online aangifte doen van een ongeval en opzoekingswerk verrichten, hun foto's uploaden en direct publiceren. Dit zijn maar enkele voorbeelden wat er kan verwezenlijkt worden met uw steun.

De groei van wirelessoostakker.be hangt af van hoe wij dit instrument beheren en sturen, maar in deze fase financieel vooral gevoed door sponsors. Zonder hen zou dit niet lukken. Lokale zelfstandige ondernemers hoewel wij hun sympathie en waardering voor ons project naar waarde schatten, hopen wij vooral meer klanten naar hun zaak te leiden. Elke keer als er potentiele klanten op onze website gaan zien zij telkens het logo van onze sponsors passeren. Wil u met uw bedrijf ook genieten van dit synergetisch effect? Laat niet na ons te contacteren via info@wirelessoostakker.be

Wat krijgen onze sponsors in de plaats

1- Een link en hun op onze website en een vermelding bij het gesponsord accesspoint.

2- Je kan gratis gebruik maken van ons netwerk en uw klanten gratis internet aanbieden zonder uw prive internet aan te moeten bieden.

3- Kansarmen, jeugdbewegingen, clubs en dergelijke meer helpen om van gratis internet te genieten.

Om het project te kunnen blijven bestaan hebben we zeker uw steun nodig.

Vertrouwend op een gedeelde visie met ondernemers, particulieren en andere organisaties, zien wij elke vorm van hulp warm tegemoet!