A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

WirelessOostakker.be gratis internet
WirelessOostakker.be

WirelessOostakker Is er straling gevaar?

Het antwoord is "NEEN" dat je u ongerust maakt over stralingsgevaar is niet terecht, het gaat namelijk over licentievrije standaard wifi verbindingen. We mogen namelijk niet meer vermogen gebruiken dan de standaard accesspoints die u thuis gebruikt voor uw eigen netwerk.

We behalen onze grote afstand door grotere antennes, die hebben een zeer grote ontvangst gevoeligheid, een vergelijking wij gebruiken grotere oren. De grotere antennes die we gebruiken in de plaats van een thuis accesspoint geven ons 2 voordelen:

1- De antennes hebben een heel kleine openingshoek van enkele graden, en al het vermogen (1 watt eirp. op 5Ghz) wordt gebundeld in 1 bepaalde richting, alle andere richtingen bijvoorbeeld onder de antenne kunnen het signaal waarnemen maar met een factor van 10.000 zwakker. Als illustratie; Een tuinslang waar de waterstraal wijd uitgespoten wordt bereikt wel breed gebied maar zal nooit ver spuiten en rondom de spuit zal het goed nat liggen. Als je die waterstraal nu bundeld zal de waterstraal in een bepaalde richting veel krachtiger zijn en heel wat verder spuiten, dicht bij de spuit zal bijna geen water terecht komen.

2- Het tweede aspect is dat de antennes in ontvangst ongeveer 500 keer gevoeliger zijn dan de antenne van een standaard accesspoint en hierdoor kunnen we dus die grotere afstand overbruggen, er moeten wel aan beide zijden zo'n antenne staat anders werkt het niet.