A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

WirelessOostakker.be gratis internet
WirelessOostakker.be

WirelessOostakker netwerk opbouw

De backbone (hoofd netwerk) is uitgebouwd op basis van point to point links. Aan beide kanten een directionele antenne geselecteerd op basis van de afstand. Voor kleine afstanden tot 3 km gebruiken wij uplink antennes met zeer geringe afmetingen. Van 5 km tot 20 km werken wij met schotel antennes afmetingen diameter 30 cm. Deze linkantennes hebben een uitgestraald vermogen van 1 Watt op 5 GHz. Wij gebruiken licentie vrije frequenties, alle nodes zijn conform de wetgeving in orde.

Voorbeeld van uplink antennes
nanobridge

Voor client toegang staat er op elke site 360 graden rondstralende antennes of 3 sector antennes. Die werken op 2.4 GHz en zijn gelimiteerd op 100 mwatt uitgestraald vermogen. Inloggen met uw standaard wifi kaart van je pc of laptop en je bent verbonden. Ook Iphones, Ipad's en tablets kunnen verbinden uiteraard.

WirelessOostakker redundant

Ons hoofdnetwerk heeft een redundante link. Dit wil zeggen dat bij uitval van een van onze hoofd uplinken een andere link kan worden ingeschakeld. Op die manier beperken we bij een defect het off-line zijn tot een minimum.