A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

WirelessOostakker.be gratis internet
WirelessOostakker.be

WirelessOostakker Doelstellingen

Onze doelstelling is in de eerste plaats te leren en te experimenteren met Wi-Fi netwerken, accesspoints, point to point linken en dergelijke meer, onze vraag, wat kan je ermee aanvatten?. Ondertussen weten wij al heel veel en willen we ons draadloos vrij toegankelijk netwerk verder uitbreidden. Uit onze ervaringen hebben wij al veel geleerd en hebben we al verscheidene oplossingen kunnen voorzien. Onze kennis verder uitbouwen en ons bekwamen in wifi netwerken en computer netwerken en deze kennis benutten voor de maatschappij, denk aan:

1- Kansarmen helpen met ons wifi netwerk aan te bieden, daarom zijn wij op zoek naar locaties in de buurt van sociale woningen.

2- Jeugdbewegingen helpen, zodat ze bijvoorbeeld bij een ongeval direct online een ongeval kunnen aangeven, op internet een dokter van wacht kunnen opzoeken, spelregels opzoeken en ga zo maar verder.

3- Oplossingen zoeken en aanbieden waar op een normale manier geen internet aansluiting kan gerealiseerd worden, zo zijn er al gevallen waar jachthavens, kampeer terreinen en andere clubs toch gebruik kunnen maken van een internet verbinding via ons netwerk.

4- De digitale wereld meer toegankelijk maken voor iedereen.

5- Internet aanbieden aan mobiele of tijdelijke instanties, denk aan kermis kramen op het Oostakker dorp, soms komt er een circus staan die dan gebruik kan maken van het netwerk, evenementen enz.

kermis oostakker