A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

WirelessOostakker.be gratis internet
WirelessOostakker.be

Hoe verbinden met het WirelessOostakker netwerk?

Vereisten om te kunnen verbinden.
  • Vrij zicht tussen de antennes is noodzakelijk.
  • Een zicht verbinding zonder obstakels geen bomen of gebouiwen.
  • Een pc, laptop, iPad, iPhone met een wifi kaart is noodzakelijk uiteraard.
  • Niet te ver verwijderd zijn van ons accesspoint of je kan uw verbinding verliezen of helemaal niet verbinden, in dit geval kan een externe antenne noodzakelijk zijn, contacteer ons voor meer info.

Hoe verbinding maken
  • Scan met uw wifi client software op uw pc, laptop, iPad, iPhone naar beschikbare draadloze accesspoint.
  • Verbind met "wirelessoostakker.be" u krijgt van onze DHCP-server een IP-adres toegekend, stel nooit zelf een vast IP-adres in.

Wat kun je doen bij slecht signaal

Er zijn verschillende mogelijkheden, naargelang de afstand naar het accesspoint toe en wat je er mee wil aanvangen. Deze vragen zijn zeer belangrijk bij uw beslissingen, overweeg wel naar een goede stabiele oplossing. Hier wordt een voorbeeld getoond maar er zijn nog andere mogelijkheden naargelang uw vereisten. Dit zijn eenmalige prijzen voor de hardware, je hebt geen maandelijkse kosten, waardoor je de aankoop van de hardware vlug hebt terug verdiend. Voor je overgaat tot aankoop komen we kijken of je een verbinding kan maken met het WirelessOostakker netwerk. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Stabiele oplossing voor prive gebruik (170 euro)

Nanostation 5M loco die wordt buiten geplaatst en uitgericht naar een wirelessoostakker node tot 1 km ver. Routerboard 951-2n zorgt voor de routing naar de backbone (hoofdnetwerk). Van daaruit vertrek je naar willekeurige pc's. In dit routerboard zit een ingebouwd accesspoint. Netwerkkabel en montage gerief zijn niet inbegrepen.

oplossing 1

Een nanostation loco M5 samen met een rb951 2n.

Stabiele oplossing voor prive gebruik met beter accesspoint (210 euro)

Nanostation 5M loco die wordt buiten geplaatst en uitgericht naar een wirelessoostakker node tot 1 km ver. Routerboard 751u-2HnD zorgt voor de routing naar de backbone (hoofdnetwerk). Van daaruit vertrek je naar willekeurige pc's. In dit routerboard zit een beter ingebouwd accesspoint. Netwerkkabel en montage gerief zijn niet inbegrepen.

oplossing 1

Een nanostation loco M5 samen met een rb751U-HnD.

Stabiele oplossing voor prive gebruik met beter accesspoint en verdere uplink tot 3 Km (220 euro)

Nanostation 5M die wordt buiten geplaatst en uitgericht naar een wirelessoostakker node tot 3 km ver. Routerboard 751u-2HnD zorgt voor de routing naar de backbone (hoofdnetwerk). Van daaruit vertrek je naar willekeurige pc's. In dit routerboard zit een beter ingebouwd accesspoint. Netwerkkabel en montage gerief zijn niet inbegrepen.

oplossing 1

Een nanostation M5 samen met een rb751U-HnD.

Een voorbeeld.
oplossing 1

Nanostation op een verluchting buis gemonteerd, afmetingen nanostation 28 cm lang op 8 cm breed op 6 cm diep. Zo halen we het netwerk tot bij u thuis.

Volwaardige node uitgerust met 3 sector antennes (600 euro).
Tegelvoet

Deze node heeft 3 sector antennes voor client toegang, een uplink antenne en een 5 GHz accesspoint en voeding.